, Ал Пачино и Джо Пеши са звездите в гангстерския филм на Мартин Скорсезе

...
, Ал Пачино и Джо Пеши са звездите в гангстерския филм на Мартин Скорсезе
Коментари Харесай

Ирландецът – следващата гангстерска класика в историята на киното

, Ал Пачино и Джо Пеши са звездите в  гангстерския филм на Мартин Скорсезе " Ирландецът " – една епична сага за проведена престъпност в следвоенна Америка, разказана през погледа на ветерана от Втората международна война Франк Шийрън, по прякор Ирландеца (в ролята Робърт де Ниро), който е употребявал военния си опит, с цел да се изхранва като наемен палач, изпълняващ поръчки за мафията.



Шийрън е извършил 25 поръчкови убийства и е забъркан в изгубването на профсъюзния водач Джими Хофа. Преди " Ирландецът " в облика на Джими Хофа е влизал и Джак Никълсън – в едноименния филм от 1992, режисиран от Дани де Вито. Филмът на  е основан на книгата " Чух, че боядисваш къщи " на Чарлс Бранд, в която се твърди, че Шийрън е виновен за гибелта на Хофа.

Един от най-дискутираните аспекти в премиерната лента беше дали и до каква степен тя ще се оправи с провокациите на техниките за подмладяване на актьорите. Заедно с новия филмов откъс, който бе показан във, Netflix пусна и няколко изображения, показващи героя на Робърт Де Ниро в разнообразни стадии от живота му, което ни дава добър взор по какъв начин екипът на  " Ирландецът " се е справил. 



 
  
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР